Met heel veel plezier hebben wij inmiddels meer dan 10 jaar lang genoten van het ontvangen van gasten in ons gezellige pand in de Morvan.

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan en die periode daartussen, wisten wij  al toen we begonnen,  is nooit een leven lang.

Wij staan nog steeds achter ons huidige concept en product maar hebben ook weer zin om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

We hebben een gezond bedrijf met een goede mond-tot-mond reclame. De 3 kamers (chambres) , de gite en het restaurant  hebben de afgelopen jaren een goede bezetting gehad, ondanks minimale vermelding op diverse advertentie-sites.

We hebben een licentie “groot restaurant” en een bedrijfsvorm die in Frankrijk “micro-entreprise” heet.


Het pand is ideaal gelegen aan de oostzijde van het nationaal park de Morvan, het is goed bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid.  Achter het huis het bruggetje de rivier overstekend loop je zo het bos in.


Ons huis kan overgenomen worden om direct de Bed and Breakfast door te starten, of als privé-/familie-huis aangeschaft worden. Maar het is uiteraard ook mogelijk om een klein restaurant door te zetten, waarvoor wij de professionele keuken en de eetzaal-inrichting ter overname kunnen achterlaten.

Zowel de gite (individueel huisje achterin de tuin) als de kamers blijven geheel ingericht en zijn voorzien van bedden, meubels en textiel om direct te kunnen verhuren.Meer informatie, zie dan ook www.laroseraie.nl

Sfeervolle en gezellige chambres d’hotes in de Morvan ter overname aangeboden 325.000€

Linker foto: terras en zicht op tuin met op achtergrond de gite

Boven: restaurantzaal

Onder: detail gastenkamer

Onder rechts: sfeervolle gite

Voor meer informatie of een bezoek.....

tel. 0033-385826895

of  mail naar


info@laroseraie.nl

zoekwoorden: Frankrijk France parc naturel regional du Morvan nationaal park Lucenay l’Evêque Bed and Breakfast Bourgogne te koop restaurant chambres d’hôtes gîte La Roseraie Menno Schmidt Ellen Hoogervorst